TIMEBESTILLING

Ta kontakt for prisforespørsel eller for å bestille time.

BESTILL TIME
LAST NED BROSJYRER
Max ProtectAlways Dry

MAX PROTECT COATING

Max Protect UNC-V1

Max Protect Ultimate Nano Coat v1 – Nano Glass Coating

UNC v1 er en permanent nano glass coating og vil binde seg til de fleste overflater av kjøretøyet.

Lakk, plastdetaljer, gummi, metall, vinyl, pleksiglass, felger, eksos, krom, osv., kan alle være beskyttet med en enkel påføring av Ultimate Nano Coat v1.

Legger dyp glans til lakken og gjenoppretter plast tilbake til den opprinnelige fargen uten å gjøre det skinnende.

Alle beskyttede overflater er vann, olje-og smussavvisende og helt forseglet.

Takket være state of the art human engineering, er UNC v1 super slitesterkt og har høy motstand mot kjemiske angrep (selv-vask, fuglebæsj, sur nedbør, felgrens, salt på veiene, insekter, osv.), de påførte områdene blir ikke skadet av solens UV-og IR-stråler, da coatingen inneholder sterke UV-filtre. Coatingen fungerer like godt i sure eller alkaliske forhold.

Hvordan virker det?

Coatingen består av nano-partikler, som er så små at de kan trenge inn i overflaten og fylle alle porer og sprekker. Når alle porer og sprekker er fylt, blir overflaten helt forseglet fra innsiden og bittesmå partikler, bremsestøv, sevje, etc. ikke lenger kan forurense porer og sprekker. En helt forseglet overflate har ingen skarpe kanter (små sprekker eller porer) som gjør at bilen er ren mye lenger, og når den blir skitne, er renhold svært enkelt. Jeg anbefaler at du bruker bil-shampoo av god kvalitet når du vasker bilen – for å unngå riper ol. Er bilen veldig skitten, bruk en tynn blanding av vannbasert (alkalisk) avfetting før vask.

1 lag med v1 gir 12 mnd holdbaret, 12mnd ekstra for hvert lag som legges.

Max Protect UNC-R

* Gir utmerket holdbarhet alene, men man oppnår en fantastisk glans og holdbarhet hvis man legger den over UNC v1!

* Ekstrem høy motstand mot kjemiske angrep (Fugle bæsj, insekter, sur nedbør, vaskemidler, etc.)

* Olje, vann-og smussavvisende

* Anti-rust

* Ikke påvirket av solens UV-eller IR-stråler

* Sterke UV filter

* VOC fri (Uten Flyktige organiske forbindelser)

* 100% uorganisk

* Avgir en dyp glans på lakken

* Nano gummimembran Coating

1 lag med UNC-R gir 24 mnd holdbarhet, 12 mnd ekstra om v1 brukes som base.(v1 og r gir 36 mnd). Vi går her utfra at bilen blir brukt jevnlig. Bruker man bilen lite vil coatingen holde ennå lenger.

Max Protect V2

* Gir utmerket holdbarhet alene, men man oppnår en fantastisk glans og holdbarhet hvis man legger den over UNC v1! 

Legger dyp glans til lakken og gjenoppretter plast tilbake til den opprinnelige fargen uten å gjøre det skinnende. Alle beskyttede overflater er vann, olje-og smussavvisende og helt forseglet. Takket være state of the art human engineering, er UNC v2 super slitesterkt og har høy motstand mot kjemiske angrep (selv-vask, fuglebæsj, sur nedbør, felgrens, salt på veiene, insekter, osv.), de påførte områdene blir ikke skadet av solens UV-og IR-stråler, da coatingen inneholder sterke UV-filtre. Coatingen fungerer like godt i sure eller alkaliske forhold. Kan legges på folie. 1 lag med v2 gir 18 mnd holdbarhet, 12 mnd ekstra om v1 brukes som base. (v1 og v2 gir 30 mnd).

Max Protect UNC-R 1.5

Forventet holdbarhet er 1,5-2 år, det kommer helt an på vedlikeholdsrutiner til den som eier bilen.Med to lag vil selvfølgelig holdbarheten øke.

Jeg anbefaler å bruke UNC v1 som primer for best holdbarhet, forventet holdbarhet øker med minst 1 år.

NC R 1.5 tåler utrolig mye avfetting, vask, salt osv, ja det aller meste av hva en bil blir utsatt for i Norge. Unngå for all del maskinvask.

* Ekstrem høy motstand mot kjemiske angrep (Fugle bæsj, insekter, sur nedbør, vaskemidler, etc.)

* Olje, vann-og smussavvisende

* Anti-rust

* Ikke påvirket av solens UV-eller IR-stråler

* Sterke UV filter

* VOC fri (Uten Flyktige organiske forbindelser)

* 100% uorganisk

* Avgir en dyp glans på lakken

Max Protect Silk Coat

Detail spray som gir lakken hydrofobiske egenskaper. Bruk Silk Coat på coating og voks.

Silk Coat er en detail spray & hydrofobisk påfylling i ett. Det er også vår siste anbefalte fase for både UNC v1, v2 og R applikasjoner. Forventet holdbarhet 4 – 6mnd.

Max Protect V3

UNC v3 er en permanent nano glass coating og vil binde seg til bart metall (og lakk). Brukes til felger, rails og eksos. Forventet holdbarhet 2-3år.

Max Protect Ultimate Glass Coat PRO

Ekstrem holdbarhet – varer opp til 30 000 km på bilens frontrute, eller 2 til 3 års kjøring.

Ekstrem holdbarhet og funksjonalitet i alle værforhold. Max Protect Ultimate Glass Coat Pro dramatisk forbedrer synlighet og forbedrer sikkerheten når du kjører i dårlige værforhold, særlig om natten.

Max Protect Ultimate Fabric Coat

Ultimate Fabric Coat gir langvarig beskyttelse på stoffseter, tepper, møbeltrekk, cab’er og andre fibermaterialer. På stofftak er forventet holdbarhet 1 år på biler som blir brukt daglig. På biler som kun blir brukt i sommerhalvåret er forventet levetid 2-3 år.

Max Protect Ultimate Leather Coat

Dette produktet er en permanent, semi-shiny coating for skinn og lær. Gjør skinnet mer holdbart og motstandsdyktig mot ytre påvirkninger, som flekker fra kaffe, brus og klær som smitter farge.

ALWAYS DRY COATING

9H-LDC PRO

9H-LDC PRO, en ekte 9H keramisk lakkbeskyttelse av ALWAYS DRY NORWAY, er en revolusjonerende neste generasjons produkt. LDC PRO produserer et tykt beskyttende lag som består av høyverdig kvarts silika (ultra hardt glass). I motsetning til de fleste vanlige 9H lakkbeskyttelser, er 9H-LDC PRO et dobbelt-kompositt matriale som består av to forskjellige lag, et ultrahardt 9H bunnlag og et superglatt 7H topplag som skaperen ugjennomtrengelig barriere mot ekstreme temperaturer og en utrolig glans. Den ultra glatte overflaten produsert frembrakt av 9H-LDC har en utmerket selvrensende effekt. Dette gjør at 9H-LDC PRO er et miljøvennlig produkt.

Topplaget opprettet med 9H-LDC PRO vil alltid være hardere enn den eksisterende klarlakken på kjøretøyet som vil absorbere skader som normalt ville påvirket lakken direkte. På den måten vil billakken forbli beskyttet og beholde sin verdi lenger.  Holdbarhet 2 år.

 

• Lite vedlikehold – ekstra lakkbeskyttelse eller voksing unødvendig
• Ultra hard lakkbeskyttelse – skaper ultra skinnende glans, ekstrem motstand mot virvelmerker og lette riper
• UV / værbestandighet – tåler temperaturer fra -45 ° C opp til + 510 ° C, og beskytter mot oksidering og falming
• Høy glans – styrker fargedybde og glans
• Vanntett overflate – ekstrem perle effekt
• Selvrensende effekt – ultra glatt overflate frastøter regn, søle og snø
• Anti-kalsium effekt – flekker fra hard vann kan lett vaskes bort
• Anti-Graffiti effekt – ugjennomtrengelig oljebestandig overflate
• Kjemisk-motstandsdyktighet – beskytter mot kjemikalier fra pH 2 til pH13, sur nedbør og fugleskitt
• Enkelt overflate å rengjøre – skitt, gjørme, insektsøl, tresevje og veisot m.m
• Miljøvennlig – vask bilen med 80% mindre vann og fritt for kjemikalier i årevis

Dash Pro-Tech: Permanent Dash & Trim Ultra Durable Nano Coat

Dash Pro-Tech av Always Dry er en dash og trim gjenoppretting og bilpleie produkt som brukes til å beskytte. Den bruker spesielt formulert vannbasert nano belegg i stedet for silikon for å bringe livet tilbake til falmet interiør. Vinyl og lær, dash, trim lister, og mer! Miljøelementer kan være skadelige for kjøretøy, fading, dash trim og andre innvendige deler. Dash pro-tech gjenoppretter utseendet på plast, lær, gummi og vinyl, samtidig som det beskyttes mot sterke UV-stråler.

Dash Pro-Tech er anti-statisk og vil ikke tiltrekke seg smuss og det bindes til overflate på en nanoskala som skaper et ekstremt holdbart bånd som kan vare i mange år.

Lær Pro-Tech: Ultimate Vann- og flekkavvisende Nano Coating

Lær Pro-Tech av Always Dry beskytter alt skinn fra vann og oljebaserte flekker. Det er pustende og ekstremt slitesterkt takket være unikt Always Drys Ultra Durable Nano Tech Coating. Lær Pro-Tech gjør vanlige lærprodukter vanntette og enkle å rengjøre. Bruk det for å forhindre soaking, hevelse eller rotting på noe skinn. Dette produktet kan brukes på hvilket som helst lær. Det er bokstavelig talt tusenvis av bruksområder

Fabric Pro-Tech: Ultimate Vann- og flekkavvisende Nano Coat

Når det brukes på tekstiler, foregår en tverrbindende bindingsvirkning på et ekstremt mikroskopisk eller nano-nivå som beskytter de enkelte fibre. Formuleringen binder seg direkte rundt fibrene og danner i utgangspunktet et skjold som beskytter det stoffet som motstår flekker og avstøter væske og smuss fra å absorbere inn i fibrene.

  • Stopper væsker og holder stoffet tørker
  • Beskytter stoffer mot flekker og smussoppbygginger
  • Utvider stoffets levetid ved å holde stoffene renere, lengre
  • Langvarig vaskbar beskyttelse
  • Alkoholbasert formel for dypere penetrasjon og hurtig tørkingstid
  • Opprettholder åndbarhet av stoffer
  • Motstandsdyktig mot nedbryting fra UV – Flott utendørs beskyttelse

Hjul Pro-Tech: Permanent Hjulbeskyttelse Ultra Durable Nano Coat

Basert på lignende teknologi som vår 9H-LDC PRO, danner Wheel Pro-Tech rimbeskyttelse av Always Dry en permanent kjemisk binding som skaper en ekstremt hard, hydrofob overflate. Det som gjør Wheel Pro-Tech forskjellig, er at den er spesielt formulert for å motstå ekstrem varme som er opprettet av bremsesystem av kjøretøy. Det er den beste beskyttelsen for alle typer hjul, enten standard, Malet, krom eller legeringer. Si farvel til Brake Dust-korrosjon.

Perma Shine: Permanent Tire Shine Clear Coat

Perma shine av Always Dry er et silikonfritt dekkskinn som dekker alle dekkene “dressings”. Dekkene blir restaurert tilbake til den nye sorte glansseien de hadde da du kjøpte dem. Perma shine er et permanent nano-klart dekklys. Det vil gjenopprette dekklys og varer i flere måneder!

Vision Tech: Avansert glassbeskyttelse

VISION TECH – er et helt nytt teknologisk avansert vindusbelegg. Utvikling av Vision Tech var sterkt basert på den nyeste og mest avanserte mobiltelefonen mot riperbeskyttelse. Vårt uorganiske Nano-Tech-belegg var spesielt utviklet for EXTREME semi-permanent holdbarhet og langvarig motstand mot slitasje og kjemikalier.

1 års holdbarhet.

CERAMIC SHIELD V1 COATING

Kenolon Ceramic Shield

Kenolon Ceramic Shield er en meget holdbar og beskyttende coating. Denne danner et tykt og beskyttende lag, som gir god beskyttelse mot berøringsriper, sur nedbør, UV-stråling, fugleskitt etc. Antatt holdbarhet er inntil 3 år.

ZVIZZER CERAMIC COAT

ZviZZer Ceramic Coat - made in Germany

ZviZZer Paint Ceramic Coat fordyper overflaten og fargene på overflaten ekstremt. ZviZZer Paint Ceramic Coat tilbyr 3 år eller 30.000 km beskyttelse.

De høyytende partiklene kombinerer kjemisk med overflaten og legger seg på lakksporene. De danner etter herding et høyglans beskyttende lag. Denne svært enkle måten å optimalisere overflaten beskytter lakken mot skader som oksidasjon, salt, syrer og insekter.

ZviZZer Paint Ceramic Coat forhindrer korroderende og sure produkter i pH-området på 3-12 fra å angripe clearcoat.

OBS!

Husk at holdbarhet er relativt, det jeg mener med holdbarhet er forventet holdbarhet. Vask og vasketeknikk/vedlikehold er de viktigste faktorene for å oppnå lang levetid på coatingene.

© Copyright 2019 Kristiansen Polish | Partnere: Plastidipalta - Vikingvask.no